Media policy.

 

Vi vill informera om att vi då och då kommer att fotografera och filma aktiviteterna under säsongen.

 

Den viktigaste orsaken till det är att vi under flera år fått kommentaren från er medlemmar, er familj och personal "vi skulle ha dokumenterat detta från första början, då hade det varit lättare att se framstegen!!".

Därför om ni också vill ta med en kamera på träningen och dokumentera er egen träning och om ni vill dela något av det skicka det till oss så sammanställer vi det.

 

Den andra orsaken är för att kunna framställa media material för webb, andra digitala media och tryck för att det ska vara lättare för oss att söka pengar och andra resurser till vår verksamhet, kort sagt den gamla devisen "syns man inte finns man inte" håller tyvärr!

 

Tredje orsaken är att vi får in jätte mycket förfrågningar från föreningar både i Sverige och utomlands som är intresserade av vårt koncept och vill köra igång liknande verksamhet men utan bildbevis är det svårt att visa vad vi gör... sedan har även vårdinrättningar och universitet börjat visa stort intresse.

 

Slutligen för att göra detta hanterbart gör vi nu så att ni som absolut inte kan tänka er att finnas med i skriftlig och/eller visuell dokumentation meddelar detta till ledarna och det kommer att respekteras, i övrigt hoppas jag att vi kan göra en överenskommelse om att den som inte meddelar sig tyst samtycker till att deltaga i dokumentation/publikation som porträtterar normala situationer under aktiviteten?

Självklart förbinder sig ABCD Budokai SVERIGE, Luleå Wadokai Karatedo (karatesektion i Bushido Luleå Budoklubb) och Mifune Utbildning (handhar media produktion och forskningsarbete med Universitet m.m för ABCD Sveriges räkning) att under INGA omständigheter dokumentera/publicera ofördelaktigt eller stötande material på våra medlemmar enskilt eller i grupp!!

 

 

 

Med vänlig hälsning!

 

ABCD Budokai SVERIGE/Mifune Utbildning/Luleå Wadokai Karatedo.

 

 

 

 

Organisationsnummer: 802415-3804 (Bushido Luleå Budoklubb).

Postgiro: 32 92 00-0 (Bushido Luleå Budo Klubb)

Telefon: +46 (0)90-695 75 18

Fax:        +46 (0)921-21 48 04

E-post:   info@luleawadokai.se

Web:       www.luleawadokai.se